ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Οι πανηγυρισμοί για το 26ο πρωτάθλημα μέσα από “κλικς” (Vids+Pics)

Ο Παναθηναϊκός "σκούπισε" στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό, κατέκτησε το 25ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και τα "φίνα κορίτσια" μαζί με τον κόσμο πανηγύρισαν με την ψυχή τους.

Παναθηναϊκός: Οι πανηγυρισμοί για το 26ο πρωτάθλημα μέσα από

“Είναι φίνα τα κορίτσια… γιατί παίζουν στον Παναθηναϊκό”!

Εν μέσω μιας φανταστικής ατμόσφαιρας που δημιούργησαν περισσότεροι από 6000 φίλοι της ομάδας στο κλειστό του ΟΑΚΑ, το ¨τριφύλλι” σήκωσε το 25ο πρωτάθλημα της ιστορίας “σκουπίζοντας” τον Ολυμπιακό και παρέμεινε για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο θρόνο του.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι πάικτριες του Παναθηναϊκού, το τεχνικό επιτελείο και ο Γιάννης Καλμαζίδης, έγιναν “ένα” με τον κόσμο, και πανηγύρισαν με την ψυχή τους ακόμη μια κούπα που ήρθε μετά από πολλή κόπο και ολοκληρώθηκε με ακόμη ένα… γλέντι!

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 391 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά το πάρτι δεν περιορίστηκε στο τάραφλεξ αφού οι πρωταθλήτριες συνέχισαν και στα αποδυτήρια, λαμβάνοντας την αναγνώριση για τους κόπους μια ολόκληρης και δύσκολης σεζόν.

???????

Τρελάθηκε» ο Γ. Καλμαζίδης και ανέβηκε στα τραπέζια με το τρόπαιο" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.