ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καλμαζίδης: «Mας είχαν ξεγραμμένους, αλλά εμείς κάναμε το χρέος μας»

Στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ αναφέρθηκε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Γιάννης Καλμαζίδης ο οποίος τόνισε ότι πολλοί είχαν την ομάδα του ξεγραμμένη.

Καλμαζίδης: «Mας είχαν ξεγραμμένους, αλλά εμείς κάναμε το χρέος μας»

Χαρούμενος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παρουσιάστηκε μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Καλμαζίδης.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που έδωσε βροντερό «παρών» στο κλειστό του ΟΑΚΑ, τόνισε ότι η ομάδα του έκανε το χρέος της παρότι πολλοί την είχαν… ξεγραμμένη, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για τις σκέψεις του αναφορικά με τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε το χρέος μας, είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για σχεδόν όλα τα κορίτσια, πρώτη φορά βρίσκεται τόσος κόσμος σε ένα ωραίο και μεγάλο γήπεδο. Αυτό προσπαθούσα να περάσω στα κορίτσια όλες τις προηγούμενες ημέρες, αλλά ότι και να λέμε δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις και φάνηκε στο πρώτο σετ που ήμασταν σφιγμένοι. Σιγά σιγά μπήκαμε στο παιχνίδι και ήμασταν όλο και πιο δυνατοί.

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μας είχαν ξεγραμμένους, αλλά δεν ασχολούμαστε με το τι λένε οι υπόλοιποι για εμάς, δεν πήγαμε καλά στον τελικό Κυπέλλου, αλλά είδα ότι υπάρχει η δυνατότητα και το υλικό για να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Κάναμε βήματα για να είμαστε πιο δυνατοί, οπωσδήποτε είναι δύσκολο να διατηρηθείς στην κορυφή.

Έχω αρκετά πράγματα στο μυαλό μου, είναι η πρώτη φορά που είμαι σε σύλλογο στο γυναικείο βόλεϊ, σιγά σιγά βελτιωνόμασταν, υπάρχουν ακόμη περισσότερα περιθώρια βελτίωσης. Τα κορίτσια πρέπει να μπουν σε επαγγελματικά επίπεδα, για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουν το βόλεϊ».

Μας είχαν ξεγραμμένους, αλλά δεν δίναμε σημασία»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.