ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε και η Μπουντούρη

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να φορά και την επόμενη σεζόν η Ελισάβετ Μπουντούρη!

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε και η Μπουντούρη

Ακόμη μια ανανέωση στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού!

Όπως ανακοίνωσε ο Α.Ο. η Ελισάβετ Μπουντούρη θα συνεχίσει να φορά τα “πράσινα” και την επόμενη σεζόν.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελισάβετ Μπουντούρη για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ. Η Ελισάβετ Μπουντούρη θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το «τριφύλλι» και βοηθάει την ομάδα και τη νέα σεζόν.

Αυτοκράτορας ο Παναθηναϊκός: Η χρυσή βίβλος του βόλεϊ γυναικών!
Αυτοκράτορας ο Παναθηναϊκός: Η χρυσή βίβλος του βόλεϊ γυναικών! 1.145 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε δήλωσή της στο pao1908.com ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι για ένα ακόμα χρόνο μέλος αυτής της ομάδας-οικογένειας ! Ελπίζω τη νέα χρονιά να καταφέρουμε να κατακτήσουμε όλους τους στόχους μας και να δώσουμε χαρά στον υπέροχο κόσμο του Παναθηναϊκού που είναι πάντα δίπλα μας. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν για άλλη μια χρονιά!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.