ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Δεν ανακοινώνει αποστολή, περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή ο Γιοβάνοβιτς

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Δεν ανακοινώνει αποστολή, περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή ο Γιοβάνοβιτς

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός.

Οι “πράσινοι”, παρά τις τρομερές δυσκολίες με την έκρηξη κρουσμάτων κορωνοϊού, στρέφονταισ το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το μεγάλο παιχνίδι στο Φάληρο. Οπως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό, αποστολή δε θα μπορούσε να ανακοινωθεί και το “τριφύλλι” πάει στη λογική της “τελευταίας στιγμής”.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή προκειμένο να δει ποιοι ποδοσφαιριστές θα πληρούν τις προυποθέσεις και ποιοι όχοι να βγάλουν ένα τέτοιο παιχνίδι, το οποίο θα είναι, φυσικά, υψηλό σε ένταση.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 4.225 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Άρα, λοιπόν, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο για να δούμε τις επιλογές του Σέρβου προπονητή για την ενδεκάδα του ντέρμπι και τους “εκλεκτούς” για το μεγάλο παιχνίδι στο “Καραϊσκάκη”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.