ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Συσπειρωμένος για το πρωτάθλημα στο Φάληρο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον "αιώνιο" αντίπαλο Ολυμπιακό στο Φάληρο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των playoffs.

Παναθηναϊκός: Συσπειρωμένος για το πρωτάθλημα στο Φάληρο

Ραντεβού με την ιστορία απόψε (21:00, CosmoteSport 2, Live από το Panathinaikos24.gr) για τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο.

Το “τριφύλλι” αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League και θέλει τη νίκη που θα τον στέψει σχεδόν πρωταθλητή μια αγωνιστική πριν το τέλος σε ένα ματς με πολλαπλά οφέλη.

Οι “πράσινοι” βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με 77 βαθμούς και επιθυμούν την παραμονή τους σε αυτή, έχοντας ως σύμμαχο την πολύ καλή παράδοση των τελευταίων αναμετρήσεων αλλά και τη νίκη στον πρώτο γύρο στη Λεωφόρο όπου επικράτησαν με σκορ 2-0.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.923 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θα χρειαστεί να ξεπεράσει τον εαυτό του αφού το “τσουνάμι” των κρουσμάτων covid-19 έχει πλήξει για τα καλά την ομάδα με αποτέλεσμα ο Σέρβος τεχνικός να περιμένει ακόμη και μια ώρα πριν τη σέντρα για την αποστολή και την ενδεκάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.