ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Ενωμένοι, δυνατοί, αποφασισμένοι – Θα είμαστε όλοι μια γροθιά»

Το μήνυμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: «Ενωμένοι, δυνατοί, αποφασισμένοι - Θα είμαστε όλοι μια γροθιά»

Το μήνυμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το “τριφύλλι” έχει ταλαιπωρηθεί από covid με 29 συνολικά κρούσματα, εκ των οποίων τα 17 αφορούν ποδοσφαιριστές, αλλά είναι έτοιμο να δώσει τη μεγάλη “μάχη” στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό, σε ένα ντέρμπι που θα κρίνει τον τίτλο για τους “πράσινους”.

Η ΠΑΕ με ανάρτησή της στα social media, έστειλε το μήνυμά της.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 7.307 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι “πράσινοι” αναφέρουν: “Ενωμένοι, δυνατοί, αποφασισμένοι! Έχουμε μία μεγάλη μάχη απόψε και παρά τα προβλήματα, θα είμαστε όλοι μία γροθιά”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.