ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επίσημο: Aνακοίνωσε Κοντοστάθη ο Παναθηναϊκός!

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Έλληνας Λίμπερο, Γρηγόρης Κοντοστάθης, με τον Α.Ο. να ανακοινώνει την απόκτηση του παίκτη επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του Panathinaikos24.gr.

Επίσημο: Aνακοίνωσε Κοντοστάθη ο Παναθηναϊκός!

Συνεχίζει την ενίσχυση η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού!

Μετά από τις ανανεώσεις και τις υπόλοιπες προσθήκες που αναμένεται να ανακοινωθούν, ο Ερασιτέχνης, έκανε γνωστή την απόκτηση του 29χρονου λίμπερο, Γρηγόροη Κοντοστάθη, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που σας είχε μεταφέρει το Panathinaikos24.gr.

Θυμίζουμε ότι το “τριφύλλι” θα συνεχίσουν να φορούν και οι Ανδρέας Φράγκος, Γίρι Κόβαρ, Φερνάντο Ερνάντες και Βασίλης Κωστόπουλος, ενώ μέλος της ομάδας πρόκειται να γίνουν και επίσημα τις επόμενες ημέρες, ο Θανάσης Πρωτοψάλτης και ο Θεόδωρος Βουλκίδης, οι οποίοι θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ μετά και την παραμονή του Δημήτρη Ανδρεόπουλου στον πάγκο.

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 301 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Κοντοστάθη για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ, για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024. Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον λίμπερο Γρηγόρη Κοντοστάθη που έχει αγωνιστεί και ως ακραίος.

Ο 29χρονος αθλητής (1.90μ.) είναι ένας από τους καλύτερους στην Ελλάδα στη θέση του και θα ενισχύσει τον Σύλλογο τη νέα σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν διεθνής και με την Εθνική ομάδα beach βόλεϊ.

O Γρηγόρης Κοντοστάθης δήλωσε στο pao1908.com: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ υψηλούς στόχους και με σκληρή δουλειά θα τους διεκδικήσουμε όλους. Θα δώσω το 100% ώστε να βοηθήσω στα μέγιστα την ομάδα και ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι μας στο γήπεδο».

Αναλυτικά το βιογραφικό του:

2020-23 ΑΟΠ Κηφισιάς

2016-20 Εθνικός Αλεξανδρούπολης

2015-16 Ηρακλής Χαλκίδας

2011-15 Εθνικός Αλεξανδρούπολης

2008-11 Ακαδημίες Εθνικού Αλεξ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.