ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Θέλουν πολύ να παίξουν το ματς όλοι στον Παναθηναϊκό – Υπάρχει μεγάλη πίστη»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε πως παρά την ελλιπή προετοιμασία λόγω κρουσμάτων, όλοι στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι για τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Νικολογιάννης: «Θέλουν πολύ να παίξουν το ματς όλοι στον Παναθηναϊκό - Υπάρχει μεγάλη πίστη»

Μεγάλο πάθος και πίστη για νίκη επί του Ολυμπιακού, παρά τα προβλήματα που προκάλεσαν στην προετοιμασία της ομάδας τα κρούσματα κορωνοϊού, υπάρχει στις τάξεις του Παναθηναϊκού, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες θέλουν πάρα πολύ να το παίξουν αυτό το παιχνίδι και θέλουν να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για να το πάρουν και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Υπάρχει μεγάλη πίστη, παρότι η προετοιμασία ήταν ελλιπής. Ο προπονητής θα αποφασίσει με βάση την κατάσταση των παικτών του και θα μάθουμε τη σύνθεση λίγο πριν το παιχνίδι».

Όσο για τις κινήσεις του Παναθηναϊκού μετά τα μαζικά κρούσματα είπε: «Βάσει πρωτοκόλλου δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω από το αίτημα για αναβολή ο Παναθηναϊκός. Από τη στιγμή που έγινε ψηφοφορία, το ματς πήγε από Κυριακή Δευτέρα. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να πάει το νωρίτερο Τετάρτη, αλλά εκεί ψηφίζουν οι ομάδες. Επίσης, αν το ματς γινόταν αύριο ή μεθαύριο, θα γινόταν 99% με Έλληνα διαιτητή και όχι τον Μπριχ».

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.848 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.