ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολαΐδης: «Σκληρός με τον εαυτό του ο Γιοβάνοβιτς – Εξαντλημένος από τον COVID o Παναθηναϊκός»

Το σχόλιο του παλαίμαχου Έλληνα άσου, για το «αιώνιο» ντέρμπι και για όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Νικολαΐδης: «Σκληρός με τον εαυτό του ο Γιοβάνοβιτς - Εξαντλημένος από τον COVID o Παναθηναϊκός»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τις δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αναφέροντας πως ο προπονητής του «τριφυλλιού» είναι σκληρός με τον εαυτό του, ενώ παράλληλα διέκρινε πως οι «πράσινοι» ήταν εξαντλημένοι από τον COVID.

Αναλυτικά όσα είπε:

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είπε: «Δεν θεωρώ ότι έχασε το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, δεν το έχασε μόνος του, αλλά γιατί είχε απέναντί του μια πολύ δυνατή ΑΕΚ. Ο Γιοβάνοβιτς είναι πολύ σκληρός με τον εαυτό του. Ήταν εκπληκτικό αυτό που έκανε φέτος χωρίς να έχει ένα τόσο μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ όπως η ΑΕΚ».

Για την εικόνα των «πράσινων» στο ντέρμπι, ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός φάνηκε εξαντλημένος από τον Covid. Φάνηκε σαν να κράτησε δυνάμεις στο πρώτο ημίχρονο, ίσως γιατί ο Γιοβάνοβιτς έκρινε ότι οι παίκτες του δεν θα μπορούσαν να αντέξουν σε υψηλό ρυθμό σε όλο το ματς. Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός ανέβηκε, αλλά δεν έκανε ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.