ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όλοι την Κυριακή στη Λεωφόρο για το πιο θερμό μας χειροκρότημα στον Ιβάν και τα παιδιά του

Η Λεωφόρος την Κυριακή θα πρέπει να είναι κατάμεστη για να χειροκροτήσει μια ομάδα που έδωσε και την ψυχή της στον αγωνιστικό χώρο.

Όλοι την Κυριακή στη Λεωφόρο για το πιο θερμό μας χειροκρότημα στον Ιβάν και τα παιδιά του

Ο Παναθηναϊκός δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος έχασε τον τίτλο. Έναν τίτλο για τον οποίο πάλεψε από την αρχή μέχρι το τέλος. Για έναν τίτλο που όλος ο οργανισμός ήθελε πολύ. Ο Ιβάν και οι παίκτες του πάλεψαν κόντρα σε Θεούς και Δαίμονες, αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να κερδίσουν  τον κόβιντ.

Για την ακρίβεια δεν μπόρεσαν να κερδίσουν αυτούς που τους ανάγκασαν να παίξουν με κόβιντ. Το παρασκήνιο στην Ελλάδα είναι πολύ βαθύ και αυτός που το ελέγχει στο τέλος παίρνει και τον τίτλο.

Αυτή η ομάδα χρειάζεται το χειροκρότημα και την Κυριακή η Λεωφόρος θα πρέπει να είναι κατάμεστη. Θα πρέπει να είναι όλοι εκεί για να χειροκροτήσουν αυτούς τους παίκτες και αυτό τον προπονητή. Τον προπονητή που έδωσε στους οπαδούς του τριφυλλιού πίσω τις Κυριακές τους.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.933 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον άνθρωπο που άλλαξε το στάτους του Παναθηναϊκού και τον έκανε ισάξιο διεκδικητή τίτλων. Όλοι εκεί λοιπόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.