ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος του χρόνου και δεν θα γίνει ποτέ Ολυμπιακός για να πάρει ένα πρωτάθλημα!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Παναθηναϊκό, που δεν έγινε Ολυμπιακός, για να πάρει αυτό το πρωτάθλημα, που το πήρε ο νέος Ολυμπιακός.

Ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος του χρόνου και δεν θα γίνει ποτέ Ολυμπιακός για να πάρει ένα πρωτάθλημα!

Η στενοχώρια και η πίκρα είναι τα δύο συναισθήματα, που μας πνίγουν από την Δευτέρα το βράδυ. Ο Παναθηναϊκός έφθασε δύο βήματα από την κατάκτηση του πιο-κόντρα σε όλους και όλα-τίτλο. Δεν τα κατάφερε, αλλά και εδώ που έφθασε με τέτοιο πόλεμο είναι μεγάλη υπόθεση. Δεν το πήρε, όχι διότι δεν το άξιζε. Το άξιζε, αφού αυτός ήταν πρώτος από την αρχή μέχρι την προτελευταία αγωνιστική με εξαίρεση δύο αγωνιστικές και ότι πήρε το πήρε με το σπαθί του στο γήπεδο και όχι παρασκηνιακά με μαϊμού πέναλτι και με φιλικά παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να γίνει Ολυμπιακός, για να πάρει οποιοδήποτε πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός θα το πάρει το πρωτάθλημα με το σπαθί του κόντρα σε όλους και όλα, θα γίνει διότι του χρόνου η ομάδα και καλύτερη θα είναι και πιο ατσαλωμένη στον πρωταθλητισμό. Ολυμπιακός έγινε η ΑΕΚ για να το πάρει το πρωτάθλημα. Διαιτησία; Δείτε την πιστολιά Νταμπάνοβιτς στο ματς με την ΑΕΚ και θυμηθείτε τις πιστολιές, που έχουμε φάει από τον Ολυμπιακό στο παρελθόν. Δείτε το πέναλτι, που πήρε η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο και το πέναλτι του Σπόραρ, που δεν πήρε η ομάδα στο 0-0. Γίνεται εκεί το 0-1 και τελειώνει όλη η ιστορία. Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Παναθηναϊκό και την αναφορά περί κόκκινων σβέρκων και θυμηθείτε αντίστοιχες ανακοινώσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Και φθάσαμε Μελισανίδης και Μαρινάκης να συμμαχήσουν κόντρα στον Παναθηναϊκό και να τον βάλουν να παίξει αρχικά Δευτέρα αντί για Κυριακή αν και είχε 17 παίκτες με covid. Μετά το συζήταγαν να πάει το ματς Τρίτη, η Τετάρτη, αλλά ο Γιοβάνοβιτς όπως και ο ίδιος δήλωσε δεν το δέχθηκε, διότι το θεωρούσε όλο αυτό κοροϊδία. Και η αλήθεια είναι, ότι αν υπήρχε σκέψη να παιχθεί επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα θα μπορούσε να πάει μία εβδομάδα μετά να μην υπάρχουν κρούσματα. Αλλά είπαμε Μελισανίδης, Μαρινάκης ίδιοι και όμοιοι. Καμία διαφορά στο πως σκέφτονται το ποδόσφαιρο.

Μην τον τσαντίζετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας…
Μην τον τσαντίζετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας… 1.343 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οσον αφορά τους ψεύτες που έλεγαν ότι τα κρούσματα ήταν μαιμού έρχεται η ώρα να το αποδείξουν και να γελάσουμε εκεί πολύ. Και επειδή κάποιοι σβήνουν αναρτήσεις στο facebook κακώς το κάνουν, διότι όλα έχουν κρατηθεί, όσο και αν σβήνουν.

Οσον αφορά την ομάδα ένα θα πω. Φέτος σε σχέση με πέρυσι έκανε άλμα και έφθασε μία ανάσα από το πρωτάθλημα. Φέτος θα κάνει νέο άλμα με μεταγραφές και στόχο να παίξει σε ευρωπαϊκούς ομίλους και να το πάρει του χρόνου το πρωτάθλημα.

Μπαλτάκος και Μπένετ έχουν βάλει υπογραφή στο φετινό πρωτάθλημα. Χθες πρέπει να φύγουν όχι αύριο.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.