ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ντέμης: «Έχω πληροφορηθεί ότι και η ΑΕΚ είχε Covid πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης αποκάλυψε πως είχε πληροφορηθεί ότι και η ΑΕΚ είχε κρούσματα κορωνοϊού πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ντέμης: «Έχω πληροφορηθεί ότι και η ΑΕΚ είχε Covid πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα κρούσματα κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό:

«Δεν μπορούμε να παίζουμε με την υγεία των ποδοσφαιριστών. Αυτό το περιστατικό του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, του Νάρεϊ. Το πρόβλημα του δεν είναι κάτι που είχε μείνει από τον covid; Θα πρέπει να αλλάξουν κάποιοι κανονισμοί. Θα έπρεπε και η ΑΕΚ να είχε κάνει κάτι,  όταν είχε covid και τουλάχιστον έτσι είμαι πληροφορημένος για πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ίσως και η ΑΕΚ δεν έκανε κάτι γιατί δεν υπήρχε κανονισμός ώστε να πάρει αναβολή. Πάνω απ΄ όλα είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών. 100%. Έχουμε δει πολλά σκληρά περιστατικά να συμβαίνουν στο γήπεδο. Συμφωνώ στο 90% με τον Ιβάν. Συμπάσχω και μαζί του και μαζί με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού»

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή MONDAY FOOTBALL  στο 1:09:30 του παρακάτω βίντεο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.