ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ρέιντζ: «Ανυπομονώ να βοηθήσω για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα» (Vid)

Οι πρώτες δηλώσεις της Αμερικανίδας αθλήτριας που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

Ρέιντζ: «Ανυπομονώ να βοηθήσω για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα» (Vid)

Η Κόρτνεϊ Ρέιντζ είναι η νέα σέντερ της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού και η Αμερικανίδα έστειλε το πρώτο της μήνυμα στους φίλους του «τριφυλλιού», δηλώνοντας ενθουσιασμένη που θα φορέσει την «πράσινη» φανέλα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Γεια σας είμαι η Κόρτνεϊ Ρέιντζ! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα βρίσκομαι στην Ελλάδα την επόμενη σεζόν και θέλω να πω γεια σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού. Συγνώμη αν δε λέω το όνομα σωστά αλλά σίγουρα θα βελτιωθώ σε αυτό.

Είμαι πολύ χαρούμενη που θα ανήκω στην οικογένεια και ανυπομονώ να βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ για να κερδίσουμε πρωταθλήματα για το Σύλλογο. Ανυπομονώ να σας δω. Ευχαριστώ πολύ!».

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 2.187 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.