ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο δεύτερος Βελγίου ή Ουκρανίας, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Ολα δείχνουν ότι ξεκαθαρίζει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πρώτα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο δεύτερος Βελγίου ή Ουκρανίας, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Ολα δείχνουν ότι ξεκαθαρίζει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα πρώτα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πράσινοι, μετά τη διαφαινόμενη απώλεια του πρωταθλήματος, θα πάρουν τη 2η θέση στο πρωτάθλημα και θα σηκώσουν μανίκια για να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό τους για τη νέα χρονιά.  Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: Να δημιουργηθεί μια ομάδα με περισσότερη ποιότητα και προσωπικότητα, ένα σύνολο παικτών ακόμη καλύτερο που θα διεκδικήσει ξανά το πρωτάθλημα και φυσικά θα μπει δυναμικά στα καλοκαιρινά προκριματικά με στόχο την ευρωπαϊκή παρουσία σε ομίλους.

Το τριφύλλι θα αγωνιστεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών (πρώτο παιχνίδι το διήμερο 25/26 Ιουλίου και ρεβάνς το διήμερο 1/2 Αυγούστου) και περιμένει την κλήρωση της 21ης Ιουνίου για να μάθει τον προσεχή του αντίπαλο.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.250 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός θα μπει στο γκρουπ των ανίσχυρων και θα τεθεί αντιμέτωπος είτε με τον δεύτερο Βελγίου είτε με τον δεύτερο Ουκρανίας. Η μοναδική περίπτωση να μη συμβεί αυτό είναι να γίνει η απόλυτη ανατροπή στην Ελβετία και η 5η Βασιλείανα καλύψει στις τελευταίες 4 αγωνιστικές διαφορά 6 βαθμών που την χωρίζει από την δεύτερη Σερβέτ και να προσπεράσει Λουγκάνο, Λουκέρνη, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. 

Αυτή τη στιγμή τόσο στο Βέλγιο, όσο και στην Ουκρανία τα πάντα είναι ανοιχτά. Τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος, η Αντβέρπ έχει 42 βαθμούς, έναν περισσότερο από Γκενκ και Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ. Στην Ουκρανία, 5 αγώνες πριν από το φινάλε, η Σαχτάρ έχει 60 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Ντνίπρο που όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.