ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διαμαντόπουλος: «Ο Λιόλιος κάνει ό, τι γουστάρει και δε μιλάει κανένας»

Ο Δίωνας Κυπαρισσίας ηττήθηκε από τον Προμηθέα 2014 στον τρίτο αγώνα των play out της Γ’ Εθνικής και έχασε τον στόχο της παραμονής, με τον Διαμαντόπουλο να μιλάει κατά του προέδρου της ΕΟΚ.

Διαμαντόπουλος: «Ο Λιόλιος κάνει ό, τι γουστάρει και δε μιλάει κανένας»

Ο Δίωνας Κυπαρισσίας ηττήθηκε από τον Προμηθέα 2014 στον τρίτο αγώνα των play out της Γ’ Εθνικής και έχασε τον στόχο της παραμονής, με τον Διαμαντόπουλο να μιλάει κατά του προέδρου της ΕΟΚ.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Γιώργου Διαμαντόπουλου;         

 Πως νιώθετε μετά το τέλος του αγώνα και της σεζόν, αν και δεν ήσασταν στον πάγκο;

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.198 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Πως να νιώθω με το αίσχος που έχει γίνει εδώ και ενάμιση μήνα. Έχουμε τερματίσει πέμπτοι, είμαστε όλο τον χρόνο μέσα στην τετράδα. Βρεθήκαμε πρώτοι, δεύτεροι, τρίτοι, τέταρτοι. Για ένα παιχνίδι βρεθήκαμε πέμπτοι και κινδυνεύαμε να πέσουμε με το σύστημα που έχει φτιάξει ο κύριος Λιόλιος. Εδώ και ένα μήνα και δεκαπέντε μέρες περίπου μας έχουν κάνει άνω κάτω. Μας αλλάζουν το πρόγραμμα συνεχώς. Μένουμε για 40 μέρες χωρίς ματς ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίζουν κανονικά. Και ειδικά οι ομάδες του Προμηθέα αγωνίζονται κανονικά. Κάθε Σαββατοκύριακο».

«Παίζουμε το πρώτο παιχνίδι κερδίζουμε στην έδρα μας άνετα, πάμε στο δεύτερο στην Πάτρα, μας «σφάζουν» κυριολεκτικά. Δε μας αφήσαν ούτε δευτερόλεπτο να παίξουμε. Και σήμερα μία ώρα ακριβώς πριν έρθουμε στο γήπεδο για να ντυθούμε για το παιχνίδι με τιμωρούν εμένα και έναν παίκτη με αγωνιστικές Αυτό γίνεται πρώτη φορά. Μια ώρα πριν από έναν αγώνα να βγάζουν τιμωρίες».

Θεωρείτε ότι ο Προμηθέας ευνοήθηκε;

Πως σας φαίνεται ότι μια ομάδα έχει την δυνατότητα στο τέλος της σεζόν να κάνει αλλαγές στο ρόστερ της;

«Αυτός είναι κανονισμός που την έχει περάσει η ΕΟΚ. Ντροπή για μια ομάδα να φέρνει στη Γ Εθνική  παίκτη που έχει παίξει στα παράθυρα με την Εθνική αντρών. Ο κανονισμός είναι αυτός. Για μια ομάδα που παίζει με στάνταρ ρόστερ και στα play out βρίσκει μια άλλη ομάδα τελείως διαφορετική είναι πρόβλημα. Αλλά ξαναλέω δεν είναι μόνο αυτό. Σκεφτείτε μια  ομάδα μια ώρα πριν το ματς να της λένε ότι θα παίξεις χωρίς τον προπονητή σου και χωρίς παίκτες».

Τι πρόσημο βάζετε για τη χρονιά που τελείωσε;

«Τι πρόσημο να βάλω;. Όταν μια ομάδα έχει δώσει κάποια χρήματα, έχει κάνει μια επένδυση, είναι όλο τον χρόνο μέσα στην τετράδα και ξαφνικά βρίσκεται να πέφτει από μια ομάδα που είναι 10η, 11ημε το έτσι θέλω τι πρόσημο να βάλω; Τι να πούμε; Ότι θα τα πούμε του χρόνου; Εδώ μιλάμε για μια ολόκληρη επένδυση που πήγε στράφι με το έτσι θέλω».

Ποια είναι η επόμενη ημέρα για την ομάδα;

«Δε ξέρω ποια είναι η επόμενη μέρα. Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη μέρα για όλους. Για την ομάδα, για την πόλη. Για εμάς τους ίδιους που όλο  τον χρόνο ιδρώσαμε. Θα μπορέσει η ομάδα στα επόμενα χρόνια ν επανέλθει. Δεν είναι εύκολο».

Θέλετε να πείτε κάτι για το ματς;

«Τι να πούμε για το ματς; Όταν μια ομάδα παίζει τον τελικό της χρονιάς και ο προπονητής είναι στη γωνία της κερκίδας και ένας παίκτης δεν παίζει. Και όλα αυτά μια ώρα πριν, τι να κάνουμε; Οι παίκτες το έμαθαν όταν έφτασαν στο γήπεδο. Τι να συζητάμε; Με τιμώρησε με τρεις μήνες.  Αστεία πράγματα. Για το καλοκαίρι με τιμώρησαν; Γιατί; Για να μην πάω σε ομάδα της παραλία; Μας κοροιδεύουν μες στα μούτρα μας; 30 χρόνια είμαι στα γήπεδα».

Το βίντεο μετά το 1.58.20

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.