ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: Χρειάζεται πιο πολύ βάθος του χρόνου ο Παναθηναϊκός – Θέλει να ανανεώσει ο Μπρινιόλι

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε την ανάγκη του Παναθηναϊκού για ενίσχυση σε στόπερ και χαφ αλλά και τη διάθεση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι να μείνει στην ομάδα και μετά το 2024.

Νικολογιάννης: Χρειάζεται πιο πολύ βάθος του χρόνου ο Παναθηναϊκός - Θέλει να ανανεώσει ο Μπρινιόλι

Στον προγραμματισμό του Παναθηναϊκού, ο οποίος ξεκίνησε μέσω της ανανέωσης του Φώτη Ιωαννίδη, αλλά καις τις ανάγκες που προκύπτουν σε άμυνα και κέντρο αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ουσιαστικά από χθες ξεκίνησε ο προγραμματισμός για την νέα σεζόν, με την ανανέωση του συμβολαίου του Ιωαννίδη. Τον πιστεύουν πολύ τον Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό. Ο Γιοβάνοβιτς αλλά και όλος ο οργανισμός, είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ, έχει κάνει μεγάλα βήματα στην πρόοδο του. Έχει μια πολύ μεγάλη αποδοχή και από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, πλέον. Η φετινή του εξέλιξη είναι πολύ μεγάλη και καθόλου τυχαία. Τελείωναν οι προπονήσεις κι εκείνος έμενε στο γήπεδο για να κάνει τελειώματα φάσεων, που ξέρει και ο ίδιος ότι θέλει βελτίωση και το βελτίωσε. Γενικά πάντως, η ταπεινή μου άποψη είναι ότι χρειάζεται πολύ μεγαλύτερο βάθος το ρόστερ τη νέα σεζόν. Σίγουρα θα χρειαστεί πέντε στόπερ για παράδειγμα, θα έχει περισσότερα παιχνίδια με την Ευρώπη, όπως επίσης χρειάζεται μεγάλη ενίσχυση και στα χαφ», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον Κουρμπέλη, ο έμπειρος ρεπόρτερ σημείωσε πως έχουν γίνει ήδη κάποιες συζητήσεις και θα συνεχιστούν τώρα, με το «τριφύλλι» να έχει επιστρέψει στην κανονικότητα οπότε η ανανέωση του συμβολαίου του φαντάζει ως επικρατέστερη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.768 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι προτεραιότητα του Παναθηναϊκού ήταν αρχικά η παραμονή των Ρούμπεν, Σένκεφελντ και Αϊτόρ, μετά του Κουρμπέλη, αλλά και οι επεκτάσεις των Ιωαννίδη -που έγινε- και Μπρινιόλι, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2024 και θέλει να μείνει. Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι και το ματς των «πράσινων» με τον Άρη, ανέφερε πως δεν υπάρχουν πλέον προβλήματα με απουσίες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.