ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης Τρουιγιέ και Φρόκου

Με τον Αλεξί Τρουιγέ και τον Λεάντρο Φρόκου, να ακολουθούν μέρος της προπόνησης συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης Τρουιγιέ και Φρόκου

Mε δύο επιστροφές συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs με τον Άρη ο Παναθηναϊκός, το πρωί της Πέμπτης.

Στην προπόνηση στο Κορωπί, το “παρών” έδωσαν τόσο ο Λεάντρο Φρόκου όσο και ο Αλεξί Τρουιγέ που επανήλθαν από τους τραυματισμούς τους και έβγαλαν μέρος του προγράμματος.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία και θα ανανεώσει το ραντεβού της στο “Γεώργιος Καλαφάτης” το πρωί της Παρασκευής.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το δελτίο Τύπου: Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν κόντρα στον Άρη.

Για πρώτη φορά μετά το σοβαρό τραυματισμό και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκαν, οι Αλέξις Τρουιγιέ, Λεάντρο Φρόκου μπήκαν με την ομάδα, ακολουθώντας το πρώτο μέρος του προγράμματος. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.