ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: «Πράσινη» και τη νέα σεζόν η Χατζηευστρατιάδου

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου έπειτα από σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.

Παναθηναϊκός: «Πράσινη» και τη νέα σεζόν η Χατζηευστρατιάδου

Η “σημαία” στον ιστό της!

Η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου θα παραμείνει παίκτρια του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν συνεχίζοντας για τρίτη διαδοχική χρονιά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το “πράσινο” μπλοκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, για την αγωνιστική σεζόν 2023-24. Η διεθνής κεντρική παραμένει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και θα συνεχίσει να ενισχύει το τμήμα στην επίτευξη των στόχων του.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 2.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com ανέφερε: «Ακόμα μια χρονιά που θα με βρει στα πράσινα. Νιώθω χαρούμενη που θα παραμείνω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους προπονητές που έδειξαν ενδιαφέρον και με πιστεύουν. Εύχομαι η νέα χρόνια να είναι επιτυχημένη και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της εντός και εκτός Ελλάδος. Τέλος να ευχηθώ καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους! Ραντεβού τον Αύγουστο!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.