ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Marca: «Ομάδα της Ευρωλίγκα δίνει 4 εκατ ευρώ το χρόνο στον Καμπάτσο αλλά προτιμά Ρεάλ»!

Τι αναφέρει το δημοσίευμα της Marca, για τον Φακούντο Καμπάτσο

Marca: «Ομάδα της Ευρωλίγκα δίνει 4 εκατ ευρώ το χρόνο στον Καμπάτσο αλλά προτιμά Ρεάλ»!

Νέες πληροφορίες γύρω από την περίπτωση του Φακούντο Καμπάτσο, έρχεται να προσθέσει το δημοσίευμα της «Marca».

Σύμφωνα με όσα τονίζει ο Αργεντινός γκαρντ, έχει πρόταση από ομάδα της Ευρωλίγκα που του προσφέρει 12 εκατ ευρώ καθαρά για 3 χρόνια. Στο δημοσίευμα δεν αναφέρεται το όνομα της ομάδας, ωστόσο όλα δείχνουν πως η συγκεκριμένη υπέρογκη πρόταση στον παίκτη, έχει γίνει από τον Παναθηναϊκό που τη νέα σεζόν θέλει να επιστρέψει ισχυρός και ανταγωνιστικός στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα:

«Οι επαφές της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Καμπάτσο είχαν ξεκινήσει πριν από την επική  σειρά με την Παρτιζάν. Μιας σειράς που δεν ικανοποίησε πολύ τον κόσμο της ομάδας με τον τρόπο που κύλησε. Η προοπτική του να επιστρέψει ο Καμπάτσο στη Ρεάλ είναι εξαιρετική για το σύλλογο που θέλει να κάνει τη δική του επιστροφή και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο το brand name του».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 190.028 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το οποίο στη συνέχεια επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Όμως ο Καμπάτσο έχει στα χέρια του πολύ καλύτερες προτάσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως σύλλογος της Euroleague προσφέρει στον παίκτη 12.000.000 ευρώ καθαρά για τα επόμενα τρία χρόνια, αλλά η επιθυμία του παίκτη είναι να επιστρέψει στη Ρεάλ. Μια προτεραιότητα που είχε από την ώρα που αποφάσισε να φύγει από το NBA και τους Νάγκετς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.