ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η τριάδα που σφυρίζει με το Περιστέρι

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τη διαιτητική τριάδα που θα σφυρίξει τον πρώτο ημιτελικό της σειράς, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Περιστέρι.

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η τριάδα που σφυρίζει με το Περιστέρι

Τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στους πρώτους αγώνες των Play Offs για την ημιτελική φάση της Basket League ανακοίνωσε η ΕΟΚ.

Σε ότι αφορά τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στο Περιστέρι, στο ΟΑΚΑ, θα σφυρίξουν οι Παπαπέτρου, Συμεωνίδης και Τσολάκος. Θυμίζουμε πως οι «πράσινοι» έχουν το πλεονέκτημα της έδρας και η πρόκριση στον τελικό κρίνεται στις τρεις νίκες.

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι των ημιτελικών:

Σάββατο 13/5

ΣΕΦ 19.15 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ Πιτσίλκας, Κατραχούρας, Καρπάνος (Παλάτος)

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.398 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 15/5

ΟΑΚΑ 15.45 Παναθηναϊκός – Περιστέρι Παπαπέτρου, Συμεωνίδης, Τσολάκος (Ντίνος)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.