ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σε αναζήτηση γηπέδου ο Παναθηναϊκός μετά την έξωση από το Μαρούσι

Ο Δήμος Αμαρουσίου αποφάσισε να μην συνεχίσει την συνεργασία του με τον Ερασιτέχνη, με τον Παναθηναϊκό πλέον να αναζητά γήπεδο για να στεγαστούν τα δύο τμήματα βόλεϊ.

Σε αναζήτηση γηπέδου ο Παναθηναϊκός μετά την έξωση από το Μαρούσι

Ο Δήμος Αμαρουσίου είχε συνάψει συνεργασία με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για το κλειστό του Αγίου Θωμά, ωστόσο αποφάσισε να δώσει τέλος σε αυτή, με τους «πράσινους» πλέον να αναζητούν νέα στέγη για τα τμήματα βόλεϊ ανδρών και γυναικών.

Οι «πράσινοι» ωστόσο στις πρώτες συζητήσεις με άλλους Δήμους βρίσκoυν πόρτες ερμητικά κλειστές. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, οι Δήμοι που απάντησαν αρνητικά στο «τριφύλλι» είναι του Περιστερίου, Ζωγράφου, Χολαργού, Πετρούπολης και Άνω Λιοσίων.

Στον Παναθηναϊκό επιθυμούν να βρεθεί άμεσα μια λύση ώστε να έρθουν σε συμφωνία και να μην υπάρξει μεγάλο πρόβλημα για τη νέα σεζόν, ωστόσο για την ώρα το μοναδικό γήπεδο που υπάρχει διαθέσιμο είναι εκείνο του Μετς που ανήκει στο Δήμο Αθηναίων, με τους ανθρώπους του να βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία με τον Ερασιτέχνη και θέλουν έμπρακτα να βοηθήσουν. Όμως αυτό το γήπεδο δεν καλύπτει για την ώρα τις απαιτήσεις των «πρασίνων» και μόνο ως έσχατη λύση το συζητούν.

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς όπως καταλαβαίνει κανείς, πρόκειται για ένα θέμα που πρέπει άμεσα να αναζητηθεί λύση, ώστε να μην υπάρξει εμπλοκή και με τη συμμετοχή των τμημάτων του Παναθηναϊκού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την ερχόμενη σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.