ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επίσημο: Ο Πρωτοψάλτης επέστρεψε στον Παναθηναϊκό!

Την επιστροφή του Θανάση Πρωτοψάλτη μετά από μια σεζόν ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός!

Επίσημο: Ο Πρωτοψάλτης επέστρεψε στον Παναθηναϊκό!

“Πράσινος” ξανά ο Πρωτοψάλτης!

Ο Έλληνας διεθνής ακραίος έπειτα από έναν χρόνο στο Βέλγιο επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, του οποίου τη φανέλα θα φορά μέχρι το 2025 όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης. Ο αγαπημένος Σάκης της “πράσινης” κερκίδας θα πραγματοποιήσει την 4η του θητεία με το τριφύλλι.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη του φορά στον σύλλογο ήταν τη διετία 2011-13, στη συνέχεια επανήλθε το 2014, ενώ την τελευταία του φορά (2021-22) κατέκτησε τόσο το Λιγκ Καπ όσο και το Πρωτάθλημα Ελλάδας.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 324 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η σχετική ανακοίνωση.

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θανάση Πρωτοψάλτη για τα επόμενα δύο χρόνια, για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Συλλόγου. Ο διεθνής ακραίος μετά την επιτυχημένη χρονιά στη Βέλγικη VC GREENYARD Maaseik, όπου αγωνίστηκε στο CEV Cup, επιστρέφει στα «πράσινα» και θα ενισχύει το τμήμα για τις επόμενες δύο σεζόν.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Θανάσης Πρωτοψάλτης ανέφερε: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε για τα δύο χρόνια συνεργασίας μας και εγώ με τη σειρά μου θα ανταποδώσω δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα, το Σύλλογο και τον κόσμο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.