ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Πρέπει να το δει σαν ματς τίτλου ο Παναθηναϊκός – Ανοιχτή η παραμονή του Σάντσες»

Ο Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε στην ανάγκη να κλείσει ο Παναθηναϊκός με νίκη τη σεζόν, εξηγώντας το γιατί, ενώ δεν απέκλεισε την ανανέωση συμβολαίου του Φακούντο Σάντσες.

Νικολογιάννης: «Πρέπει να το δει σαν ματς τίτλου ο Παναθηναϊκός – Ανοιχτή η παραμονή του Σάντσες»

Να τελειώσει τη σεζόν… όπως πρέπει, με νίκη απέναντι στον Άρη και να ικανοποιήσει τον κόσμο του, καλείται ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Η ομάδα ετοιμάζεται για το τελευταίο ματς με τον Άρη. Να πούμε ότι θα έχει πολύ κόσμο στην Λεωφόρο, έχουν μείνει λίγα εισιτήρια. Αυτό δείχνει την διάθεση του κόσμου να πει ένα ευχαριστώ στην ομάδα για το γεγονός ότι μετά από πολλά χρόνια έκανε πρωταθλητισμό. Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να το δει σαν ένα παιχνίδι που κρίνεται το πρωτάθλημα. Το λέω γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη απογοήτευση στην ομάδα και μετά από μια τέτοια απογοήτευση, δεν είναι εύκολο να το δεις πολύ σοβαρά. Πρέπει να το κερδίσει αυτό το ματς, να κλείσει την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο και να φτάσει τους 80 βαθμούς. Κάτι πολύ μεγάλο, αν σκεφτούμε ότι πέρυσι είχε 61», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον τόνισε ότι η σεζόν κλείνει με πολύ άσχημο τρόπο, λόγω της απώλειας του πρωταθλήματος, αλλά αν το δούμε συνολικά το «τριφύλλι» έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.247 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι από Δευτέρα (15/05) ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο και θα μιλήσουν για τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.

Ενώ σημείωσε ότι δεν είναι σίγουρο για τον Σάντσες ότι θα φύγει από τους «πράσινους», παρότι τελειώνει το συμβόλαιό του, εξηγώντας το γιατί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.