ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πρόγνωση Μαρουσάκη: Πρόβα καλοκαιριού με θερμοκρασίες ως και 30 βαθμούς – Με τι καιρό θα ψηφίσουμε

Πιο ήπιος είναι σήμερα, Παρασκευή ο καιρός σε σχέση με το φθινοπωρινό σκηνικό των τελευταίων ετών με τις βροχές να περιορίζονται στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας, ενώ τις επόμενες ημέρες θα έχουμε μια πρόβα καλοκαιριού, όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης

Πρόγνωση Μαρουσάκη: Πρόβα καλοκαιριού με θερμοκρασίες ως και 30 βαθμούς - Με τι καιρό θα ψηφίσουμε

Αναλυτικά, σήμερα, θα έχουμε περισσότερη ηλιοφάνεια, η θερμοκρασία ανεβαίνει και τα καλά νέα έρχονται από την Κυριακή και στη συνέχεια όπου, παρ’ότι θα έχουμε βροχερό καιρό στη Βόρεια Ελλάδα, από το ύψος της Λαμίας και πιο νότια, θα δούμε θερμοκρασίες που θα ξεπεράσουν τους 28 βαθμούς Κελσίου και θα ακουμπήσουν στους 30.

Ωστόσο, την Τρίτη και την Τετάρτη θα περάσει ένα κύμα κακοκαιρίας αλλά από Πέμπτη και στη συνέχεια ο καιρός θα βελτιωθεί και πάλι και θα πάμε να ψηφίσουμε με καλές καιρικές συνθήκες και υψηλές θερμοκρασίες.

Μια πρώτη εικόνα είναι πως η θερμοκρασία θα κοντά στους 26 με 28 βαθμούς την ημέρα των εκλογών, σύμφωνα με τον κ. Μαρουσάκη.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.629 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.