ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε κανονικά και παίζει με Περιστέρι ο Παπαγιάννης

Ο Παπαγιάννης ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης και έτσι δηλώνει «παρών» στο ματς με το Περιστέρι για τα ημιτελικά της Basket League.

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε κανονικά και παίζει με Περιστέρι ο Παπαγιάννης

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Χρήστο Σερέλη στην προπόνηση που πραγματοποίησε την Παρασκευή (12/5) ο Παναθηναϊκός ενόψει της αναμέτρησης με το Περιστέρι για τα ημιτελικά της Basket League.

Ο λόγος για τον αρχηγό Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος έβγαλε κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα και δήλωσε “παρών” για την αναμέτρηση της Δευτέρας (15/5).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.