ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Στα «πράσινα» και πάλι η Κελεσίδη

Την επιστροφή της Ιλιόνης Κελεσίδη στην ομάδα βόλεϊ γυναικών, ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Στα «πράσινα» και πάλι η Κελεσίδη

Ο σχεδιασμός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών προχωρά με αμείωτους ρυθμούς για τον Παναθηναϊκό που προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση ακόμα μιας αθλήτριας για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ανακοίνωσε την επιστροφή της Ιλιόνης Κελεσίδη στο «τριφύλλι» για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ιλιόνη Κελεσίδη για την αγωνιστική σεζόν 2023-24, για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 359 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η 26χρονη κεντρική (1.90μ.), θυγατέρα του αείμνηστου ποδηλάτη του Παναθηναϊκού, Ηλία Κελεσίδη θα ντυθεί ξανά στα «πράσινα».

Η Κελεσίδη βοήθησε σημαντικά το «τριφύλλι» τη σεζόν 2018-19 και 2019-20 και αναμένεται να ενισχύσει και φέτος την ομάδα στην επίτευξη των στόχων».

Η Ιλιόνη Κελεσίδη δήλωσε στο pao1908.com: «Χαίρομαι που τη φετινή χρονιά θα βρίσκομαι στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Θέλω να ευχαριστήσω το Σύλλογο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε κι εγώ από τη δική μου πλευρά θα ανταποδώσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εύχομαι τη νέα χρονιά να πετύχουμε όλους τους στόχους της ομάδας».

Το βιογραφικό της:

2022-2023 Αιγάλεω

2021-2022 Ολυμπιακός ΣΦΠ

2020-2021 Ολυμπιακός ΣΦΠ

2018-2020 Παναθηναϊκός

2016-2018 Πορφύρας

2015-2016 Ιωνικός Ν.Φ.

2009-2015 ΑΕ Γαλατσίου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.