ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου ο Παναθηναϊκός Β΄

Εκτός έδρας υποχρέωση για την ομάδα του Παναθηναϊκού Β΄, που τίθεται αντιμέτωπη σήμερα (16:00) με τον Απόλλωνα Πόντου στη Θεσσαλονίκη για την 25η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Super League 2.

Κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου ο Παναθηναϊκός Β΄

Συνέχεια στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός Β’, ο οποίος κοντράρεται εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Πόντου στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League 2 (16:00).

Οι «πράσινοι» μετά τη σημαντική νίκη που πήραν κόντρα στην ΑΕΛ την περασμένη αγωνιστική θέλουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, βεβαιώνοντας την ανοδική πορεία που βρίσκονται.

Για το σημερινό παιχνίδι ο Σωτήρης Αντωνίου δεν υπολογίζει στον τραυματία Φουρτάδο, όπως και στους Αγκοστίνιο και Μαντσίνι, καθώς ο πρώτος απουσιάζει με ειδική άδεια και ο δεύτερος ταλαιπωρείται από ίωση.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με Φώτη Ιωαννίδη (pic)
Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με Φώτη Ιωαννίδη (pic) 2.312 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κακουλίδης θα είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης, με βοηθούς του Καραγιάννη και Βογιατζή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...