ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με Σένκεφελντ η αποστολή με Άρη

Ο Ολλανδός στόπερ εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στην αποστολή των «πρασίνων», για το τελευταίο ματς της σεζόν κόντρα στον Άρη.

Παναθηναϊκός: Με Σένκεφελντ η αποστολή με Άρη

Την προετοιμασία του για το τελευταίο ματς της σεζόν κόντρα στον Άρη, ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός, με τον Σέρβο τεχνικό να ανακοινώνει και την αποστολή της ομάδας.

Στα ονόματα που ανακοινώθηκαν υπάρχει μια επιστροφή, αυτή του Μπαρτ Σένκεφελντ που εξέτισε την ποινή λόγω κόκκινης κάρτας που δέχθηκε με τον ΠΑΟΚ και απουσίαζε από το «αιώνιο» ντέρμπι της περασμένης Δευτέρας.

Στα της προπόνησης, το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ενώ για ακόμα μια ημέρα μέρος του προγράμματος, ακολούθησαν οι Αϊτόρ, Τρουιγιέ και  Φρόκου.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.321 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα της αποστολής του αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.