ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Καρφιά» Αϊτόρ στην ΑΕΚ: «Καλύτερα να μην μιλήσω για τα όσα έγιναν και σε τί οδήγησαν»!

Ο Αϊτόρ σε ανάρτησή του διέψευσε πως έπαιξε με κορονοϊό κόντρα στην Σλάβια Πράγας και άφησε... σπόντες για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Λεωφόρο.

«Καρφιά» Αϊτόρ στην ΑΕΚ: «Καλύτερα να μην μιλήσω για τα όσα έγιναν και σε τί οδήγησαν»!

Ο Ισπανός εξτρέμ του τριφυλλιού με ανάρτησή του (που κατέβασε μετά από λίγο) διέψευσε τα μυθεύματα του κιτρινόμαυρου ρεπορτάζ που έλεγαν ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε με κορωνοϊό κόντρα στην Σλάβια Πράγας.

Παράλληλα άφησε… σπόντες για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Λεωφόρο.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Αϊτορ:

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.586 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«1. Ποτέ δεν είπα αυτές τις λέξεις, γιατί κανείς δεν έπαιξε με κορωνοϊό. 2. Πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε καλύτερες εφαρμογές μετάφρασης. 3. Καλύτερα να μην μιλήσω για το τι συνέβη στην Λεωφόρο στις 30/04/2023 στην Λεωφόρο και σε τί οδήγησε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.