ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τελευταίο χειροκρότημα στην κατάμεστη Λεωφόρο για τον Ιβάν και τους «πολεμιστές» του

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00 τον Άρη στην κατάμεστη Λεωφόρο για την 10η και τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Παναθηναϊκός: Τελευταίο χειροκρότημα στην κατάμεστη Λεωφόρο για τον Ιβάν και τους «πολεμιστές» του

Την τελευταία του “παράσταση” για τη φετινή σεζόν θα δώσει  απόψε (20:00, Panathinaikos24.gr, Cosmote Sport 3) στο κατάμεστο “Απόστολος Νικολαϊδης” με αντίπαλο τον Άρη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι πολεμιστές του μετά και την τρομερή πορεία στο πρωτάθλημα, θέλουν να κλείσουν με νίκη τη σεζόν και να πάρουν το τελευταίο χειροκρότημα από τους οπαδούς οι οποίοι θα έχουν κατακλύσει την ιστορική έδρα για να ευχαριστήσουν την ομάδα και να αποδείξουν ότι βρίσκονται στο πλευρό της παρά την διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου.

Το “τριφύλλι” στη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει κάνει το “3 στα 3” κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και θέλει να συμπληρώσει το καρέ για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.324 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σέρβος τεχνικός θα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του αφού μετά την οδυνηρή, όπως αποδείχθηκε, περιπέτεια με τον κορονοϊό, προπονήθηκαν κανονικά, ενώ το “παρών” στις προπονήσεις στο Κορωπί έδωσαν και οι Τρουιγέ, Φρόκου και Αϊτόρ οι οποίοι έβγαλαν μέρος του προγράμματος τις τελευταίες ημέρες.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Αναφορικά με την ενδεκάδα ο Μπρινιόλι αναμένεται να βρίσκεται στην εστία, με τους Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ στην άμυνα. Κουρμπέλης, Τσέριν και Μπερνάρ θα αγωνιστούν στον άξονα, ενώ στην τριάδα της επίθεσης φανέλα βασικών θα έχουν λογικά οι Μαντσίνι, Παλάσιος και Ιωαννίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τζήλος, ο οποίος θα έχει στο VAR τον Πέτρο Τσαγκαράκη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.