ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αποθέωση για Ιβάν στη Λεωφόρο (Vid)

Θερμό χειροκρότημα και αποθέωση για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όταν ο Σέρβος τεχνικός πάτησε το χορτάρι της Λεωφόρου.

Παναθηναϊκός: Αποθέωση για Ιβάν στη Λεωφόρο (Vid)

Ο Σέρβος τεχνικός κατά την πρώτη αναγνωριστική βόλτα στο «Απ. Νικολαΐδης», γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας, ενώ θερμό ήταν το χειροκρότημα για τους παίκτες.

Οι φίλοι της ομάδας του «τριφυλλιού» αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του Σέρβου τεχνικού το ήθος και την προσωπικότητά του, ενώ βλέπουν πως στη διετία που είναι στον πάγκο της ομάδας, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει άλματα προόδου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.