ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές» και «Ελλάς – Ευρώπη – Παναθηναϊκός» στη Λεωφόρο!

Αποθεώθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού από τον κόσμο στη Λεωφόρο.

«Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές» και «Ελλάς - Ευρώπη - Παναθηναϊκός» στη Λεωφόρο!

Αποθεώθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού από τον κόσμο στη Λεωφόρο.

Τη στιγμή που η αρχική ενδεκάδα έκανε την εμφάνισή της στον αγωνιστικό χώρο, πριν από το παιχνίδι με τον Άρη, ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκρότημα και αποθέωση.

Αμέσως όλοι φώναξαν το σύνθημα «Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές», μη ξεχνώντας όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες. Επίσης, στη συνέχεια ακούστηκε το «Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός», αλλά και το γνωστό «Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ», με αφορμή την επιστροφή του «τριφυλλιού» στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.