ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Δεν κάναμε χαρούμενο τον κόσμο μας – Μας βοήθησαν όλη τη σεζόν»

Το πρώτο σχόλιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στον Άρη.

Γιοβάνοβιτς: «Δεν κάναμε χαρούμενο τον κόσμο μας - Μας βοήθησαν όλη τη σεζόν»

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε για το φινάλε της σεζόν, την ηθική δικαίωση πως κάτι έκανε καλά, αλλά και την στήριξη του κόσμου όλη τη σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην COSMOTE TV:

«Δεν είχα αμφιβολία πως ο κόσμος θα είναι μαζί μας. Όλη την προσπάθειά μας τη βοήθησαν μέσα στη σεζόν. Δεν τους κάναμε όσο χαρούμενους θέλαμε, μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, είναι ηθική δικαίωση πως κάτι κάναμε σήμερα. Δε θέλω να σχολιάσω το τέλος της σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.