ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ζεστός» για την επιστροφή του Ζέκα ο Παναθηναϊκός

Ο Κάρλος Ζέκα έπειτα από έξι χρόνια στην Κοπεγχάγη, είναι κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

«Ζεστός» για την επιστροφή του Ζέκα ο Παναθηναϊκός

Ο Κάρλος Ζέκα είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον Παναθηναϊκό και έπειτα από μια εξαετία στην Κοπεγχάγη είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει σε γνώριμα για τον ίδιο λημέρια.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του OPEN «Total football», ο 34χρονος μέσος είναι πολύ πιθανό να είναι μια από τις φετινές μεταγραφές που θα πραγματοποιήσει ο Παναθηναϊκός.

Ο Ζέκα στο διάστημα της θητείας του στη Δανία με τη φανέλα της Κοπεγχάγης έχει σταθεί αρκετά άτυχος καθώς έχει υποστεί δύο φορές σοβαρό τραυματισμό στους χιαστούς και όπως τον έχει ενημερώσει η ομάδα του, το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωθεί.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.891 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Ζέκα ο Παναθηναϊκός έχει γίνει εφαλτήριο τόσο για το βήμα στο εξωτερικό το καλοκαίρι του 2017, όσο και για να χρηστεί διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας και θα ήταν ιδανική περίπτωση να επέστρεφε στους «πράσινους» και σε ένα οικείο περιβάλλον ώστε να μπορέσει να κάνει νέο ξεκίνημα, έπειτα από τον δεύτερο πολύ σοβαρό τραυματισμό του.

Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους, αναγνωρίζουν την προσφορά του 34χρονου στην ομάδα προτού αποχωρήσει για το εξωτερικό και όλα δείχνουν πως ο Ελληνοπορτογάλος θα γίνει εκ νέου ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού».

Κάπου εδώ οφείλουμε να επισημάνουμε πως η μεταγραφολογία είχε σταματήσει από τον Παναθηναϊκό λόγω και τον πλέι οφ, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιθυμούσε η ομάδα να μείνει απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο της, ωστόσο εφόσον το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε, μπορούν να μπουν σε μια σειρά τα μεταγραφικά θέματα και να «τρέξουν» ώστε το «τριφύλλι» να φανεί συνεπέστατο στο ευρωπαϊκό του ραντεβού και να διεκδικήσει μέχρις εσχάτων το εισιτήριο της πρόκρισης από τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Κλείνοντας να τονίσουμε πως για τον Ζέκα έχει θετικό report και ο Σέρβος τεχνικός και εφόσον δοθεί το τελικό ΟΚ, θα απομένουν λεπτομέρειες για να πάρει επίσημο χαρακτήρα η επιστροφή του ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό με τον οποίο έχει πανηγυρίσει έναν τίτλο αυτό του κυπέλλου Ελλάδας το 2014.

Συνολικά ο Ζέκα με τον Παναθηναϊκό έχει αγωνιστεί 248 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ παράλληλα έχει σημειώσει 7 τέρματα και έχει μοιράσει 23 ασίστ. Ενώ παράλληλα με το Εθνόσημο έχει παίξει 33 φορές με δυο γκολ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.