ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Παναθηναϊκός: Το party στήριξης στη Λεωφόρο και η αποθέωση στον Ιβάν που δείχνει το δρόμο! (Vids)

Η σχέση ομάδας και κόσμου που μεγαλώνει και συνεχίζεται και η αποθέωση στον Στρατηγό Ιβάν που ξανακάνει ΜΕΓΑΛΟ τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Το party στήριξης στη Λεωφόρο και η αποθέωση στον Ιβάν που δείχνει το δρόμο! (Vids)

Το εφετινό πρωτάθλημα έριξε την αυλαία του για τον Παναθηναϊκό, με τον κόσμο να είναι παρόντας στο τελευταίο party στην ιστορική Λεωφόρο και αποθέωση με ιδιαίτερη θέρμη, παίκτες και τεχνικό τιμ, πριν, κατά τη διάρκεια και αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» κατέκλυσαν ακόμα μια φορά τις εξέδρες του ιστορικού γηπέδου, χαρίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημά τους στην ομάδα αρχικά και έπειτα στον εμπνευστή αυτής, αναγνωρίζοντας την πρόοδο του συνόλου, αλλά και τις αξίες που πρεσβεύει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Στον Σέρβο τεχνικό και στην προσωπικότητά του, αναγνωρίζει πως έβγαλε από την αφάνεια και πάλι τον Παναθηναϊκό και με αργά αλλά σταθερά βήματα, τον έκανε να είναι εκ νέου πρωταγωνιστής και διεκδικητής του τίτλου στην Ελλάδα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Το απίθανο σερί του Παναθηναϊκού με παρουσία σε τελικούς από το 2003!
Το απίθανο σερί του Παναθηναϊκού με παρουσία σε τελικούς από το 2003! 593 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ισχυροποίησε τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα σε αυτούς και την ομάδα και πως θα είναι δίπλα τους, αρχής γενομένης από τα δύσκολα ματς των προκριματικών, όπου το «τριφύλλι» θα δώσει τη δική του μάχη, ώστε να επανέλθει και στο ευρωπαϊκό προσκήνιο, εκεί όπου κακά τα ψέματα, η απουσία του τα τελευταία χρόνια είναι αισθητή.

Το πανό στο πέταλο των οργανωμένων για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς τα λέει όλα, ενώ το πάρτι στήριξης που στήθηκε αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα στο «Απ. Νικολαΐδης», δείχνει το μέλλον και πως θα πρέπει να βαδίσει στη συνέχεια όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ