ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Παραμένει ως το 2025 ο Ριστίσεβιτς στο «τριφύλλι»

Στον Παναθηναϊκό ως το 2025, θα παραμείνει ο Σέρβος τερματοφύλακας.

Παναθηναϊκός: Παραμένει ως το 2025 ο Ριστίσεβιτς στο «τριφύλλι»

Με το «πράσινο» σκουφάκι του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ντιμίτρι Ριστίσεβιτς, καθώς ο έμπειρος τερματοφύλακας ανανέωσε τη συνεργασία του με το «τριφύλλι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Dimitrije Risticevic για τα επόμενα δύο χρόνια, για το ανδρικό τμήμα πόλο.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το «τριφύλλι» μέχρι το 2025 και να ενισχύει το τμήμα στην επίτευξη των εγχώριων και ευρωπαϊκών στόχων».

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 347 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Dimitrije Risticevic δήλωσε ότι: «Είμαι χαρούμενος που θα παραμείνω στον Παναθηναϊκό για δύο ακόμη χρόνια. Την περσινή σεζόν φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου και εξασφαλίσαμε τη θέση μας στην Ευρώπη που είναι σημαντικό βήμα. Θεωρώ ότι έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή και επιτελείο όπως και αθλητές. Εύχομαι τη νέα χρονιά να πάμε ακόμα καλύτερα και να φέρουμε το Σύλλογο εκεί που του αξίζει να είναι. Εύχομαι ό,τι καλύτερο σε όλους και στους φιλάθλους μας και θα τα πούμε σύντομα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.