ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Τα λαμόγια εκεί θα είναι, ο Παναθηναϊκός επιβάλλεται να φτιάξει πολύ καλύτερη ομάδα για να τα κερδίσει!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το πικρό τέλος μίας χρονιάς, που για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια ο κόσμος του Παναθηναϊκού, πίστεψε στην ομάδα, στον τίτλο, που στο τέλος δεν ήρθε επειδή του τον έκλεψαν και επειδή δεν είχε περισσότερες και πιο ποιοτικές λύσεις στο ρόστερ.

Τα λαμόγια εκεί θα είναι, ο Παναθηναϊκός επιβάλλεται να φτιάξει πολύ καλύτερη ομάδα για να τα κερδίσει!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέρει να αναγνωρίζει και χθες παρά την πίκρα του και την στενοχώρια του χειροκρότησε την ομάδα και για πρώτη φορά σήκωσε πανό για προπονητή της ομάδας: «Ιβάν μας έδειξες τον δρόμο μαζί θα πάμε ως την κορυφή». Αυτό σημαίνει, ότι ο κόσμος αναγνωρίζει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς την προσπάθεια, που έχει κάνει και τα αποτελέσματα που έχει φέρει την τελευταία διετία στην ομάδα.

Πέρυσι πήρε μία ομάδα από το μηδέν την οδήγησε στην κατάκτηση του κυπέλλου και την έβγαλε και πάλι στην Ευρώπη, βελτιώνοντας χρόνο με το χρόνο την απόδοσή της. Φέτος συνέχισε από εκεί που σταμάτησε πέρυσι, έβαλε στόχο τις δύο πρώτες θέσεις και την επιστροφή στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ και για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια η ομάδα έκανε πρωταθλητισμό. Ηταν 33 από τις 36 αγωνιστικές πρώτη, αλλά δυστυχώς το έχασε στο τέλος με πιστολιές τύπου Νταμπάνοβιτς και με την απάνθρωπη απόφαση να βάλουν να παίξει τον Παναθηναϊκό με 17 παίκτες με κρούσματα covid!

Τα λαμόγια θα συνεχίσουν να υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως και τα παραρτήματα. Για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν τέτοια εποχή να χαμογελάει και όχι να είναι και πάλι πικραμένος επιβάλλεται να φτιάξει μία ομάδα πολύ καλύτερη από την φετινή. Με 6-7 ποιοτικούς παίκτες, με παίκτες που θα έρθουν να παίξουν ενδεκάδα, θα μεγαλώσουν το ρόστερ, αλλά θα δώσουν και ώθηση στην ομάδα και επιθετικές λύσεις, διότι φέτος παρά τα 16 δοκάρια(απίστευτο νούμερο) επιθετικά η ομάδα δεν ήταν καλή.

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 1.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είμαι σίγουρος, ότι προς αυτή την κατεύθυνση υπάρχει συνεννόηση μεταξύ διοίκησης, Γιοβάνοβιτς με στόχο ο Παναθηναϊκός του χρόνου να είναι καλύτερος, να πετύχει τον πρώτο στόχο του και να μπει σε ευρωπαϊκούς ομίλους και να μπορέσει να πάρει αυτό, που δεν πήρε φέτος, δηλαδή το πρωτάθλημα.

Χρειάζεται ενίσχυση και στις τρεις γραμμές, μα κυρίως στα χαφ και την επίθεση, για να είναι η ομάδα καλύτερη, ενώ μην ξεχνάμε, ότι επιστρέφει το μεγάλο όπλο ο Αϊτόρ, που τόσο πολύ έλειψε από την ομάδα.

*Φαντάζομαι κατάλαβαν όλοι ότι ο Μελισσανίδης και ο Μαρινάκης έχουν τις ίδιες πρακτικές στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το 50-50 για αυτούς είναι 50 υπέρ μας 50 εναντίον του άλλου. Για αυτό και με αυτούς τους δύο στα πράγματα καμία εξυγίανση δεν μπορεί να γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια χαρά τα βρήκαν την τελευταία αγωνιστική οι δυο τους, για να βάλουν τον Παναθηναϊκό να παίξει Δευτέρα αντί για Κυριακή με 17 κρούσματα παικτών και να μας κουνάνε και το δάκτυλο, ότι μας έκαναν και χάρη. Όπως το 1993 αναβίωσε το «γαύροι αδέρφια…» Οπότε μόνοι μας και όλοι τους με καλύτερη ομάδα από την φετινή, να κερδίσουμε και το παρασκήνιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.