ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η πιθανή επιστροφή Ζέκα και οι εξελίξεις

Αρκετές πιθανότητες συγκεντρώνει η επιστροφή του Κάρλος Ζέκα στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Η πιθανή επιστροφή Ζέκα και οι εξελίξεις

Ο διεθνής άσος είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2017 για την Κοπεγχάγη στην οποία είχε εξαιρετική παρουσία. Έξι χρόνια μετά, ο Ζέκα έρχεται ξανά στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, από τη χρονιά που έφυγε ο ποδοσφαιριστής από τους «πράσινους» υπήρξε κοινή επιθυμία για «επανένωση» μετά τη λήξη συνεργασίας με τους Δανούς.

Η επιστροφή του μοιάζει πιθανή. Ο Ζέκα έχει ταλαιπωρηθεί από δυο χιαστούς, αλλά συνεχίζει να έχει «δίψα» και να αποτελεί ένα… σκυλί του πολέμου στη μεσαία γραμμή. Ενδεχόμενη απόκτησή του θα δώσει επιπλέον προσωπικότητα στο ρόστερ. Συνεπώς, μια απόκτηση του 35χρονου άσου μπορεί να δώσει αρκετά στον Παναθηναϊκό.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα. Αν ο προπονητής δώσει το «ok», τότε ο Ζέκα θα φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα, αποτελώντας μια ακόμη λύση για τα χαφ και φυσικά προσθέτοντας εμπειρία και προσωπικότητα στην ομάδα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.891 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.