ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Με Παπαγιάννη στην 12άδα κόντρα στο Περιστέρι

Πλήρης θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι στο Game 1 των ημιτελικών της Basket League.

Παναθηναϊκός: Με Παπαγιάννη στην 12άδα κόντρα στο Περιστέρι

Στην 12άδα είναι και ο Αλεξανδρος Σαμοντούροβ, στο πρώτο παιχνίδι που δίνει ο Παναθηναϊκός μετά την αποχώρηση του Ντουέιν Μπέικον.

Εκτός από την πλευρά του Περιστερίου είναι ο Νίκος Χουγκάζ, που αγωνίζεται ως δανεικός από το «τριφύλλι» και υπάρχει συμφωνία να μην παίζει κόντρα στους «πράσινους».

Αναλυτικά οι 12άδες:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.840 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός (Σερέλης): Π. Καλαϊτζάκης, Πάρις Λι, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Ουίλιαμς, Αγραβάνης, Γ. Καλαϊτζάκης, Σαμοντούροβ, Πονίτκα, Γκριγκόνις, Μαντζούκας, Γκουντάιτις

Περιστέρι (Σπανούλης): Μπιλάν, Φρανσίσκο, Φύτρος, Κόλεμαν, Μωραΐτης, Ραντάνοφ, Πουλιανίτης, Ντένμον, Κασελάκης, Περσίδης, Χάμερ, Ζούγρης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.