ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νικολογιάννης: «Θα γίνουν 6 με 7 ποιοτικές μεταγραφές – Το βάρος στη μεσαία γραμμή»

Για την επόμενη μέρα και τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Νικολογιάννης: «Θα γίνουν 6 με 7 ποιοτικές μεταγραφές - Το βάρος στη μεσαία γραμμή»

Για την επόμενη μέρα και τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM.

Αρχικά, ο έμπειρος ρεπόρτερ είπε: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού χθες πήγε στο γήπεδο, για να επιβραβεύσει την προσπάθεια. Δεν υπάρχουν πανηγυρισμοί. Υπάρχει στεναχώρια και εσωτερικά στην ομάδα και στον κόσμο. Όταν είσαι ο Παναθηναϊκός δεν μπορείς να χαίρεσαι ποτέ όταν δεν παίρνεις τίτλο. Από φέτος υπάρχουν απαιτήσεις. Το μόνο, που κρατάνε στον Παναθηναϊκό, είναι η πρόοδος και η επιστροφή στα προκριματικά».

Για την πιθανή ανανέωση Κουρμπέλη: «Αυτή την εβδομάδα θα μάθουμε την κατάληξη με τον Κουρμπέλη. Υπάρχει κοινή επιθυμία για ανανέωση και είναι πιθανό».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: «Υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στη διοίκηση και τον Γιοβάνοβιτς για τον σχεδιασμό. Θα ξεκαθαρίσουν οι μεταγραφές. Πιστεύω ότι θα γίνουν 6-7 μεταγραφές. Δεδομένη η επιθυμία για αύξηση ποιότητας κυρίως μεσοεπιθετικά, αλλά και μεγαλύτερο ρόστερ. Ο ίδιος ο Γιοβάνοβιτς είπε ότι δεν θα περιμένουν να γίνουν τα προκριματικά για τις μεταγραφές. Δυο-τρεις κινήσεις τουλάχιστον θα γίνουν πριν τα προκριματικά. Η προτεραιότητα αφορά τη μεσαία γραμμή και το μεσοεπιθετικό κομμάτι».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.568 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το θέμα Ζέκα: «Το θέμα του Ζέκα είναι ξεχωριστή περίπτωση. Έχει γράψει ιστορία στον Παναθηναϊκό, έχει δεθεί πολύ με την ομάδα. Όταν έφυγε το 2017 υπήρξε μια συμφωνία για να κλείσει την καριέρα του εδώ. Οι πιθανότητες είναι υπέρ της επιστροφής. Να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση στη μεσαία γραμμή και να βοηθήσει και στα αποδυτήρια. Είναι ένα κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό. Στο μυαλό της διοίκησης είναι να αποτελέσει και στέλεχος όταν κλείσει την καριέρα του. Αν έρθει τώρα θα είναι μια ακόμη λύση στα χαφ».

Για τον Λινγκρ και τα νέα δημοσιεύματα: «Επανήλθε στην επικαιρότητα ο Λινγκρ της Σλάβια Πράγας σύμφωνα με τους Τσέχους. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά μέχρι εκεί. Θα πρέπει να υπάρξει κάτι χειροπιαστό για να πούμε περισσότερα».

Επίσης, για τον Γκάνεα τόνισε ότι θα πρέπει να περιμένουμε τις νέες εξετάσεις, που θα κάνει ο παίκτης. Αναφορικά με άλλες αποχωρήσεις, ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε ότι είναι κάτι, που θα το δούμε στην πορεία του καλοκαιριού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.