ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επίσημο το «μπαμ»: Στον Παναθηναϊκό η Καρκάσες (Pic)

Τη μεταγραφή της σπουδαίας Κουβανής αθλήτριας, Κένιας Καρκάσες, ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.

Επίσημο το «μπαμ»: Στον Παναθηναϊκό η Καρκάσες (Pic)

Την απόκτηση της 37χρονης, Κένια Καρκάσες ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός, εντάσσοντας στο δυναμικό του την Κουβανή ακραία, η οποία έχει σπουδαία καριέρα και μεγάλη εμπειρία από κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Kenia Carcaces για την αγωνιστική σεζόν 2023-24 για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Ο Σύλλογος προχώρησε σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση με την προσθήκη της Κουβανής ακραίας Kenia Carcases, η οποία αναμφίβολα προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ με την πολυετή εμπειρία της στο κορυφαίο επίπεδο του CEV Champions League.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 704 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η 37χρονη (1.90μ.) ακραία την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ιταλική Igor Gorgonzola Novara, κατακτώντας την 3η θέση στο Champions League και την 4η στο ιταλικό πρωτάθλημα».

Η Kenia Carcases δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την ευκαιρία που μου δόθηκε να αγωνιστώ για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να στείλω τους χαιρετισμούς μου στους φιλάθλους της ομάδας και να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Συλλόγου και τον Σωτήρη Πανταλέων για την εμπιστοσύνη».

Το πλούσιο βιογραφικό της:

2005-06 Hisamitsu Pharmaceutical Springs – Ιαπωνία

2006-11 Ciudad Habana – Κούβα

2013-14 Volero Zurich – Ελβετία

2014-15 Vôlei Nestlé/Osasco – Βραζιλία

2016-17 Volero Zurich – Ελβετία

2017-18 Ageo Medics – Ιαπωνία

2018-20 Èpiù Pomì Casalmaggiore – Ιταλία

2020-21 Bartoccini Fortinfissi Perugia – Ιταλία

2021-22 Megabox Ondulati Del Savio Vallefoglia – Ιταλία

2022-23 Igor Gorgonzola Novara – Ιταλία

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.