ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλαφούζος: «Υπήρξε παρασκηνιακή συμφωνία των ομάδων των πλέι οφ να παίξουμε Δευτέρα, πρωτοστάτησε η ΑΕΚ»

Όλα όσα ανέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος σχετικά με την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αλαφούζος: «Υπήρξε παρασκηνιακή συμφωνία των ομάδων των πλέι οφ να παίξουμε Δευτέρα, πρωτοστάτησε η ΑΕΚ»

Αναλυτικά η τοποθέτησή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6: 

«Δεν είναι μόνο αυτά που έγιναν την περασμένη εβδομάδα. Δυστυχώς όταν παίξαμε με την ΑΕΚ, 3-4 παίκτες της ΑΕΚ, είχαν κόβιντ. Το είχαν αποκρύψει, δεν μας το είπαν. Δεν υπάρχει πια το πρωτόκολλο, αλλά θα έπρεπε η ΑΕΚ να μας το πει. Δεν μας είπαν τίποτα. Κολλήσαμε εκεί κόβιντ και δυστυχώς δεν το ξέραμε. Ενώ είμαστε η μόνη ομάδα που κάνει κάθε μέρα pcr. Κόλλησαν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές μας. Την Κυριακή είχαμε 16 συμπτώματα σε ποδοσφαιριστές. Όταν ξεκίνησε στην αρχή της εβδομάδας το πρόβλημα, πήραμε τη Σούπερ Λιγκ και το είπαμε. Υπάρχει μία διάταξη που λέει ότι σε έκτακτες περιπτώσεις υγειονομικών προβλημάτων, μπορεί να αναβληθεί ο αγώνας. Κι ενώ συζητάγαμε για Τετάρτη, που κι αυτό είναι παράλογο, αλλά δυστυχώς οι ημερομηνίες είναι στενές και πιθανώς να μας πρότειναν Τρίτη, μας είπαν θα παίξετε Δευτέρα. 

Υπήρξε μία παρασκηνιακή συμφωνία των ομάδων των πλέι οφ, όπου πρωτοστάτησε η ΑΕΚ. Είπαν όλες μεταξύ τους ότι έχουμε συμφωνήσει να παίξουμε Δευτέρα. Και μας ήρθε ένα μπουγιουρντί την Κυριακή. Ήταν παλαβό, απαράδεκτο και δημιούργησε ακραίες συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού. Στα πλέι οφ εμείς δεν έχουμε κανέναν στενό σύμμαχο, ενώ άλλες ομάδες έχουν. Την Κυριακή στείλαμε στη Σούπερ Λιγκ ένα αρχείο, με την εξέλιξη των φορτίων που είχαν με κόβιντ οι ποδοσφαιριστές μας, τις τελευταίες μέρες. Και υποχρεώθηκε η Σούπερ Λιγκ να το δούμε για Τρίτη, Τετάρτη. Πήρα τον προπονητή τηλέφωνο και μου είπε ότι 1-2 μέρες δεν θα μας κάνει διαφορά. Ψυχολογικά όμως οι παίκτες είναι έτοιμοι και δεν θέλω να χάσουν την ορμή που έχουν για να παίξουν. 

Του είπα εγώ ότι κόουτς καταλαβαίνω, αλλά αν επιμένετε να πάμε για Δευτέρα, να πάμε. Μεταξύ των άλλων, έβαλαν σε κίνδυνο και την υγεία των ποδοσφαιριστών μας. Θα υπενθυμίσω ότι ο Γκάνεα έπαθε κόβιντ κι έπαθε επιπλοκές μετά κι ακόμα δεν παίζει μπάλα. Ήταν αθέμιτο και βαρύ αυτό που έγινε, αλλά δυστυχώς έτσι λειτουργεί το ελληνικό ποδόσφαιρο». 

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.