ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Έκανε καταγγελίες με ονόματα ο Αλαφούζος – Σημαντικό ότι θα γίνουν νωρίς μεταγραφές»

Ακούστε τα όσα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, για τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου, αλλά και τα μεταγραφικά.

Νικολογιάννης: «Έκανε καταγγελίες με ονόματα ο Αλαφούζος - Σημαντικό ότι θα γίνουν νωρίς μεταγραφές»

Αρχικά, ο ρεπόρτερ των «πρασίνων», στάθηκε στις δηλώσεις του προέδρου του προέδρου της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζου, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου, ο οποίος έχει αρχίσει από τον περασμένο Γενάρη.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, από τις πρώτες κινήσεις που θα γίνουν θα αφορούν τις θέσεις των χαφ (8άρι-10άρι), ξεκαθαρίζοντας πάντως πως πριν τις 15 Ιουνίου θα γίνει μία προσθήκη στη μεσαία γραμμή, ενώ, θεωρεί πως θα υπάρξει κίνηση και για βασικό δεξί μπακ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως υπάρχουν τα προκριματικά του Champions League, κάτι που οδηγεί τον σύλλογο στο να «κλείσει» τα μεταγραφικά του μέτωπα πιο γρήγορα σε σχέση με πέρσι, καθώς φέτος υπάρχει μια βάση να στηριχθεί. Τέλος, έκανε την πρόβλεψή του πως μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα γίνουν οκτώ μεταγραφές.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.