ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ο Παπαγιάννης είδε τον Σπανούλη και τον… πέρασε

Ο Γιώργος Παπαγιάννης πρόλαβε σε «σκάρτα» 20 λεπτά παρουσίας στο παρκέ κόντρα στο Περιστέρι, να σημειώσει τρία ξεχωριστά επιτεύγματα.

Παναθηναϊκός: Ο Παπαγιάννης είδε τον Σπανούλη και τον… πέρασε

Παρουσία του Βασίλη Σπανούλη στο ΟΑΚΑ, από τον πάγκο βέβαια του Περιστερίου bwin, ο Γιώργος Παπαγιάννης τον προσπέρασε στην ιστορική λίστα των σκόρερ του Παναθηναϊκού στην Basket League.

Με τους επτά πόντους του έφτασε τους 1.434 και έγινε ο 14ος σκόρερ των «πράσινων» στα χρόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος, αφήνοντας στη 15η θέση τον Σπανούλη που στην περίοδο 2005-06 και στη διετία 2007-10 είχε σημειώσει 1.427 πόντους.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού με τη μοναδική τάπα του στο παιχνίδι, έμεινε μόνος στην 8η θέση της λίστας των κορυφαίων μπλοκέρ στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος. Έφτασε τις 209 και ξεπέρασε τον αείμνηστο Ανατόλι Ζουρπένκο.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο διεθνής σέντερ παράλληλα μοίρασε πέντε ασίστ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ καριέρας του στην Basket League. Τόσες είχε στο φετινός εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ mateco αλλά και στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2021-22 και πάλι κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.