ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μια σημαντική παράλειψη που δείχνει… κόμπλεξ

Η Ελεάννα Χριστινάκη έκανε το δρομολόγιο Αθήνα-Πειραιάς, ωστόσο στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού δεν υπάρχει πουθενά ο Παναθηναϊκός!

Μια σημαντική παράλειψη που δείχνει... κόμπλεξ

Ατόπημα ή ηθελημένη παράλειψη αυτό θα το κρίνει ο καθένας. Η διαφορά ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό είναι χαώδης ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.

Στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό αλλιώς αντιλαμβάνονται τα πράγματα, ενώ στην αντίστοιχη πλευρά του Παναθηναϊκού δίνουν βάση ακόμα και στην ουσία.

Όλα τα παραπάνω τα αναφέραμε, καθώς στην προκειμένη στον Ολυμπιακό έχουν μέγα θέμα τουλάχιστον σε ότι αφορά τα βασικά σχετικά με τα βιογραφικά των αθλητών και των αθλητριών που έχουν περάσει από τον Παναθηναϊκό. Στην επίσημη ανακοίνωση της Ελεάννας Χριστινάκη από την ομάδα του Πειραιά, δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στον Παναθηναϊκό και στο βιογραφικό της αθλήτριας υπάρχουν σοβαρά κενά.

Παναθηναϊκός ΑΟ: « Προστατέψτε τις έδρες μας»
Παναθηναϊκός ΑΟ: « Προστατέψτε τις έδρες μας» 186 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση η οποία εξαφανίζει ως δια μαγείας το ξεκίνημα της Ελληνίδας αθλήτριας από το «τριφύλλι», αλλά και η δεύτερη θητεία της, την περασμένη σεζόν.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελεάννα Χριστινάκη. Η διεθνής γκαρντ/φόργουορντ (ημ. γέννησης 16/12/1996, 1,84μ.) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου.

Η Ελεάννα Χριστινάκη αποτελεί μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες μπασκετμπολίστριες, με καριέρα σε μεγάλα πρωταθλήματα του εξωτερικού, όπως το ισπανικό και το ιταλικό. Από το 2015 έως το 2018, αγωνίστηκε στις ΗΠΑ (2015-17 Κολλέγιο Φλόριντα, 2017-18 Κολλέγιο Μέριλαντ), ενώ στο πρώτο μισό της σεζόν 2022-23, φόρεσε τη φανέλα της Βαλένθια, με την οποία συμμετείχε στην Euroleague. Στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, η 26χρονη γκαρντ/φόργουορντ συμμετείχε άλλες δύο φορές, με την Σκίο και την Κάστορς Μπράινε. Με την Σκίο, κέρδισε το Super Cup Ιταλίας, ενώ με την Κάστορς Μπράινε το πρωτάθλημα και Κύπελλο Βελγίου.

Πρόκειται για βασικό μέλος της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ Γυναικών, στην οποία αγωνίζεται από την ηλικία των 17 ετών, μετρώντας 60 επίσημες συμμετοχές έως σήμερα. Με την Εθνική Γυναικών, κατέλαβε την τέταρτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2017».

Όπως θα διαβάσετε παραπάνω το βιογραφικό της Χριστινάκη, δείχνει να έχει σοβαρές ελλείψεις ή παραλείψεις οι οποίες για ακόμα μια φορά δείχνουν το επίπεδο, τη διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.