ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Ρόστερ για όλα τα γούστα

Το πληρέστερο ρόστερ θα εμφανίσει στο νέο πρωτάθλημα της Volley League ανδρών τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Ρόστερ για όλα τα γούστα

Ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν θα έχει το πληρέστερο ρόστερ της νέας εποχής, με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να τρίβει τα χέρια σε ότι αφορά τις λύσεις που θα έχει.

Οι «πράσινοι» με την παραμονή του Γιώργου Πετρέα και την ανατροπή των δεδομένων, θα παρουσιάσουν στα γήπεδα της Volley League τη νέα σεζόν μια πολύ δυνατή ομάδα, ικανή να «χτυπήσει» όλους τους τίτλους. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη διαπίστωσε τις ανάγκες που υπήρχαν, κινήθηκε ταχύτατα και ενισχύθηκε δυναμικά, ενώ παράλληλα αποδυνάμωσαν και τον ανταγωνισμό.

Πλέον ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα έχει στα χέρια του ένα πολύ καλό ρόστερ, αρκετές λύσεις και στον πάγκο για πρώτη φορά και όλα δείχνουν πως δημιουργείται ένα «εκρηκτικό» μείγμα, ώστε ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ αλλά και να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, η οποία παραμένει διακαής πόθος όλων όσων βρίσκονται δίπλα στο συγκεκριμένο τμήμα, αλλά και στον κόσμο.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τουλάχιστον σε ότι αφορά το επίπεδο των παικτών και των βιογραφικών τους, το ρόστερ έτσι όπως έχει διαμορφωθεί θυμίζει άλλες εποχές,  εκεί όπου υπήρχε η τεράστια οικονομική συνεισφορά των Θανάση Γιαννακόπουλου και Βλάσση Σταθοκωστόπουλου.

Πλέον μένει να αποδειχθεί και εντός τάραφλεξ, αν η ομάδα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και ο Παναθηναϊκός καταφέρει να επιτύχει τα μεγαλεπήβολα πλάνα που έχει θέσει.

Αναλυτικά το ρόστερ όπως έχει διαμορφωθεί

Ακραίοι: Γίρι Κόβαρ, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Ανδρέας Φράγκος, Βασίλης Κωστόπουλος

Διαγώνιοι: Φερνάντο Ερνάντες

Κεντρικοί: Λούκα Ρανγκέλ, Γιώργος Πετρέας, Θόδωρος Βουλκίδης, Νικόλας Παπαγγελόπουλος

Λίμπερο: Γρηγόρης Κοντοστάθης, Δημήτρης Ζήσης

Πασαδόροι: Σταύρος Κασαμπαλής, Ντέρεκ Επ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.