ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βοτανικός: Εγκρίθηκε το κονδύλι των 115 εκατ. ευρώ, υπογράφονται οι συμβάσεις

Η Digicom ενέκρινε το κονδύλι των 115 εκ. ευρώ και το επόμενο βήμα είναι να υπογραφούν οι συμβάσεις για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Βοτανικός: Εγκρίθηκε το κονδύλι των 115 εκατ. ευρώ, υπογράφονται οι συμβάσεις

Σημαντική εξέλιξη υπήρξε σχετικά με το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Συγκεκριμένα η Digicom ενέκρινε το κονδύλι των 115 εκατ. ευρώ, που θα διατεθεί για να κατασκευαστεί το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο των «πρασίνων» στην περιοχή του Βοτανικού.

Σε ότι αφορά την DGComp, είναι μία εκ των αρμόδιων επιτροπών που υπάρχουν στην Ε.Ε, η οποία δίνει την τελική έγκριση για να αποδεσμευτούν τα χρήματα και να δοθούν για τον εκάστοτε σκοπό. Στην προκειμένη περίπτωση δηλαδή για την χρηματοδότηση του νέου γηπέδου.

Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφικές προτεραιότητες
Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφικές προτεραιότητες 8.850 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον, το μόνο που απομένει το επόμενο διάστημα είναι να υπογραφούν και οι κατάλληλες συμβάσεις, ώστε να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, το οποίο και θα είναι η αρχή της κατασκευής του μεγάλου έργου.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως εφόσον όλα πάνε βάσει του χρονοδιαγράμματος που υπάρχει και δεν παρουσιαστεί κάποια καθυστέρηση, όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός από την αρχή της σεζόν 2026-27, θα μπορεί να παίζει στο νέο και υπερσύγχρονο γήπεδο το οποίο και θα τον αλλάξει επίπεδο.

σπίτι» του «τριφυλλιού» στο Βοτανικό." />
ΣΧΟΛΙΑ