ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Για την φωτοβολίδα βρήκε τον υπαίτιο, για την κροτίδα στον Μπρινιόλι όμως αδιαφόρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι βρήκε τον ένοχο για την φωτοβολίδα στο ματς με τον Βόλο. Αυτόν όμως που πέταξε την κροτίδα στον Μπρινιόλι δεν θεώρησε φρόνιμο ούτε να τον βρει ούτε να τον τιμωρήσει.

Για την φωτοβολίδα βρήκε τον υπαίτιο, για την κροτίδα στον Μπρινιόλι όμως αδιαφόρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ

Στην «OPAP Arena» την Κυριακή η ΑΕΚ επικράτησε με 4-0 επί της ομάδας του Βόλου, που κατέβηκε με 16 ποδοσφαιριστές, χωρίς επιθετικό και έχοντας αποδεσμεύσει σχεδόν όλους τους ξένους του.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης λοιπόν ένας φίλαθλος της ΑΕΚ εκτόξευσε μια φωτοβολίδα, η οποία πήγε να αποβεί μοιραία για κάποιους άλλος φιλάθλους που καθόντουσαν στο πάνω διάζωμα. Η ΠΑΕ ΑΕΚ έψαξε και βρήκε τον υπεύθυνο πολύ σωστά και τους απαγόρευσε την είσοδο στο γήπεδο. Μάλιστα όπως τόνισε στην ανακοίνωσή της ο ίδιος ο Μελισσανίδης έκανε ενέργειες και θέλησε να βρεθεί.

Όλα αυτά είναι πολύ σωστά, ωστόσο η κίνηση αυτή γεννά μια απορία. Για ποιον λόγο η ΑΕΚ δεν κινήθηκε για να βρει τον υπεύθυνο που πέταξε την κροτίδα που έπεσε στο ματς με τον Παναθηναϊκό κοντά στον Μπρινιόλι; Βέβαια εδώ αντί να καταδικάσει την επίθεση σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι η κροτίδα έπεσε 15 μέτρα μακριά. Σιγά μην έμπαινε στην  διαδικασία να τον βρει κιόλας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.205 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δύο μέτρα και δύο σταθμά από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.