ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μέχρι την Παρασκευή οι υπογραφές για τον Βοτανικό!

Η τελευταία εκκρεμότητα για να αρχίσουν οι εργασίες για το ποδοσφαιρικό γήπεδο στον Βοτανικό είναι θέμα ημερών.

Παναθηναϊκός: Μέχρι την Παρασκευή οι υπογραφές για τον Βοτανικό!

Η τελευταία εκκρεμότητα για να αρχίσουν οι εργασίες για το ποδοσφαιρικό γήπεδο στον Βοτανικό είναι θέμα ημερών.

Μετά την οριστική έγκριση κονδυλίου ύψους 115 εκατ. ευρώ για την κατασκευή του νέου γηπέδου για τον Παναθηναϊκό, αυτό που απομένει είναι οι υπογραφές ανάμεσα στην κοινοπραξία και τον Δήμο Αθηναίων. Οπως αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα sdna.gr, αυτό θα γίνει μέχρι την Παρασκευή!

Χαρακτηριστικά, ο υπουργός ανάπτυξης τόνισε: “Μέχρι την Παρασκευή θα μπουν και οι υπογραφές ανάμεσα στην Κοινοπραξία και τον Δήμο Αθηναίων”.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.023 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό σημαίνει ότι αν επιβεβαιωθεί η παραπάνω δήλωση, μετά την Παρασκευή, το επόμενο βήμα θα είναι η έναρξη των εργασιών για το ποδοσφαιρικό γήπεδο. Από την ημέρα υπογραφής και έπειτα απαιτούνται 36 μήνες για να είναι έτοιμο το νέο παλάτι του τριφυλλιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.