ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Χατζηγούλας

Στο ρόστερ της ομάδας πόλο, θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν ο Μάριος Χατζηγούλας.

Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Χατζηγούλας

Με τα χρώματα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Μάριος Χατζηγούλας, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα πόλο του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με το Μάριο Χατζηγούλα για την αγωνιστική περίοδο 23-24, για το ανδρικό τμήμα πόλο.

Ο 28χρονος περιφερειακός θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι και να ενισχύει το τμήμα και τη νέα σεζόν στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.596 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μάριος Χατζηγούλας δήλωσε ότι: «Χαίρομαι που θα συνεχίσω την καριέρα μου και για τη νέα χρονιά στο τριφύλλι. Υπήρχε μεγάλη επιθυμία και από τις 2 πλευρές και φάνηκε στην αμεσότητα της συζήτησης και της διαδικασίας. Ελπίζω τη νέα χρονιά να μας βρει ακόμα πιο ψηλά και με μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Η ομάδα σταθερά χρόνο με το χρόνο θέλει να ανεβαίνει επίπεδο και αυτό φαίνεται από τις κινήσεις και με τον τρόπο που δουλεύει. Μακάρι ο κόσμος του Παναθηναϊκού να στηρίξει το τμήμα και την προσπάθεια με υπομονή και να είναι σίγουρος ότι σε βάθος χρόνου θα είναι υπερήφανος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.