ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Χατζηγούλας

Στο ρόστερ της ομάδας πόλο, θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν ο Μάριος Χατζηγούλας.

Παραμένει στον Παναθηναϊκό ο Χατζηγούλας

Με τα χρώματα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Μάριος Χατζηγούλας, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα πόλο του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με το Μάριο Χατζηγούλα για την αγωνιστική περίοδο 23-24, για το ανδρικό τμήμα πόλο.

Ο 28χρονος περιφερειακός θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι και να ενισχύει το τμήμα και τη νέα σεζόν στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό η Δούλη
Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό η Δούλη 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μάριος Χατζηγούλας δήλωσε ότι: «Χαίρομαι που θα συνεχίσω την καριέρα μου και για τη νέα χρονιά στο τριφύλλι. Υπήρχε μεγάλη επιθυμία και από τις 2 πλευρές και φάνηκε στην αμεσότητα της συζήτησης και της διαδικασίας. Ελπίζω τη νέα χρονιά να μας βρει ακόμα πιο ψηλά και με μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Η ομάδα σταθερά χρόνο με το χρόνο θέλει να ανεβαίνει επίπεδο και αυτό φαίνεται από τις κινήσεις και με τον τρόπο που δουλεύει. Μακάρι ο κόσμος του Παναθηναϊκού να στηρίξει το τμήμα και την προσπάθεια με υπομονή και να είναι σίγουρος ότι σε βάθος χρόνου θα είναι υπερήφανος».

loading...
ΣΧΟΛΙΑ